Om oss

Affärsidé

“Vår affärsidé är att tillhandahålla maskinsystem med hög kvalitet till rätt pris. Med vår långa erfarenhet och applikationskunnande ger vi dig som kund bästa möjliga processutveckling och investeringsutbyte.”

Om oss

Swedepak AB är ett dynamiskt företag placerat centralt i landet. Med specialisering inom fyllningsteknik baserad på många års erfarenhet och kunnande från såväl enklare som svårare uppdrag, gör att vi kan se till att just Dina processer blir tekniskt och ekonomiskt optimala med kortast möjliga investeringsåterbetalning.

Vi tillverkar doserings- och fyllningssystem i huvudsak baserade på pumpar för fyllning av vätskor och produkter i stora och små förpackningar. Som komplement till fyllningssystemen finns även kringutrustning till dessa också baserade på mångårig erfarenhet.

Swedepak AB har ett väl utbyggt reservdelslager för snabba leveranser. Vidare är en snabb service hos oss, eller på plats hos kund, något som prioriterar högt. För vissa produkter samarbetar vi med väletablerade serviceföretag med bra resurser i hela landet.

Referenser

Vi har en rad referenser i hela Sverige med små eller stora projektleveranser till många väletablerade företag som bl.a.: ARLA Foods, Stora Kopparbergs, Fuchs, Atria, Orkla, Unilever m.fl.

Certifiering

Swedepak AB är kvalitets- och miljöledningscertifierade enligt verksamhetssystemet FR2000.

Kontakta oss