Service

Serviceområden

Vi erbjuder våra kunder service på pumpar och maskinsystem.
Vi utför service över hela landet i egen regi samt arbetar med utvalda samarbetspartners.
Vi tar självklart emot pumpar eller maskiner för service eller översyn i vår verkstad i Vallentuna.

Lager och Reservdelar

Vi har ett väl utbyggt och ständigt utvecklat reservdelslager för våra pumpar och maskinsystem. Vi levererar snabbt och effektivt såväl småpaket som pallgods, inom landet eller utomlands. Vi har bra avtal med specialåkerier och expressföretag för direktleveranser av såväl reservdelar som hela maskinlinjer inom och utanför landet.

Tester, Kontroll och Kvalitet

Vi har en egen testanläggning för provkörning och kontroll av pumpar och maskinsystem. Vi kan även utföra provpumpning eller fyllningsprov med kundens egna vätska/produkt för t.ex. utvärdering av skonsamhet eller annan påverkan vid pumpning/fyllning.

Vidare utför vi dokumenterade kontroller före varje leverans av pumpaggregat från vår verkstad. Innan leverans av våra större maskinsystem görs kontroller gällande maskinfunktioner, kapacitetsprov och övrig prestanda, ofta tillsammans med kunden, i våra lokaler.

Installation och Montage

I samband med leverans av våra fyllningssystem sköter vi hela installationen med igångkörning och slutprovning hos kunden. I dessa fall är det vår egen projektledare och servicepersonal.

Kontakta oss vid behov av service eller installation så kommer vi gemensamt fram till bästa sättet att lösa just era behov för era pumpar eller maskiner.

Kontakta oss